FEELWOOD - Učení není mučení

FEELWOOD - Učení není mučení
13. 6. 2024 Vzdělávání 137 zobrazení

Učení není mučení aneb dva dny přednášek a praktických ukázek na téma "JDE TO I BEZ CHEMIE" v krásném prostředí penzionu Kolnička na Vysočině.

O tom se mohli přesvědčit účastníci školení pořádané SECA palubky se zaměřením na produkty a pokládku masivních podlah FEELWOOD. Již od prvních chvil u společného oběda se vedla diskuse mezi účastníky jen a jen o práci "podlaháře" a zajímavostmi, které kdo dělal.

Po výborném jídle následoval odpolední blok přednášek a také praktické ukázky pokládky podlahy FEELWOOD na dřevěný rošt pod dohledem prezidenta Cechu podlahářů ČR Josefa Voborníka. Během pokládky si účastníci mohli vyzkoušet různé typy AKU nářadí od předního výrobce a otestovat kvalitní nástroje pro vrtání a zahrubování.

Přednáškový blok doplnili viceprezident Cechu podlahářů ČR Jiří Kudrna, který přednášel o ekologických povrchových úpravách podlah a šetrnou péči o všechny povrchy dřevěných podlah a Stanislav Müller, který prezentoval vliv dřeva a přírodních materiálů na zdraví člověka při působení negativních iontů.

Výlet na kolech na zříceninu hradu Rokštejn a společný večer jen dobarvil příjemnou a kamarádskou atmosféru chlapů od stejného řemesla - PODLAHÁŘ.

www.feelwood.cz