Individuální školení od Festoolu si naši podlaháři chválili

Individuální školení od Festoolu si naši podlaháři chválili
21. 5. 2024 Vzdělávání 412 zobrazení

Zpětná vazba od podlahářů, od každodenních uživatelů nářadí značky Festool, je pro výrobce klíčovým prvkem pro zlepšování služeb a produktů.

Dvoudenní školení začalo ve středu 15. května společnou návštěvou sklářského muzea, jehož součástí je restaurace Huť. Ta vznikla přestavbou bývalé mateřské školky podle návrhu architekta a designéra Bořka Šípka. Zásluhou prosklené stěny restaurace máte jedinečnou možnost nahlédnout pod ruce mistrů sklářského řemesla.

Ve čtvrtek podlaháři co nejdříve odevzdali své nářadí a stroje na servisní prohlídku, aby si ho na závěr školení mohli odvézt. Následovala prohlídka výrobní závodu a jeho muzea. V rámci několikahodinové praktické části se vytvořili dvě skupiny podlahářů, kteří si vyzkoušeli nářadí Festool jak v interiéru, tak i v exteriéru. 

Naše poděkování náleží hostiteli Festool CZ, které zastupoval vedoucí marketingu David Třísko, za výklad a rady technikům Zdeňkovi Otčenáškovi a Jaroslavu Kouřilovi a taky opravárenskému servisu, který se přednostně věnoval nářadí a strojům našich členů.